Affiliate Program

Commission:

10 EUR / Sale (fix)
(Model: Standard)

Tracking:

Cookie Tracking - 30 days
(Initial supplier)

Affiliate Program
Woolsocks INT

Je geldzaken kunnen veel tijd van je vergen. Het vinden van de beste koopjes, het identificeren van onnodige kosten, een overzicht van je financiële situatie, verstandig beleggen, het is lastig om het overzicht te houden. Voor veel mensen is het simpelweg te ingewikkeld geworden en kost het te veel tijd. Je kan hierdoor letterlijk de controle over je financiën verliezen. En aangezien een gezond financieel leven de basis is van een gelukkig leven vol met nieuwe ervaringen, hebben wij ons tot doel gesteld om mensen te helpen de controle terug te krijgen.

Daarom bestaat Woolsocks, the money app.
In de app kunnen gebruikers gratis al hun bankrekeningen connecten, en zo in één keer al hun uitgaven en inkomsten categoriseren. In dat overzicht is het kinderlijk eenvoudig om ongebruikte abonnementen te cancellen. Geld groeit vanzelf in de app. Dankzij Auto Rewards krijgen klanten automatisch een deel van hun uitgaven terug, zonder iets te hoeven doen, of veranderen. Er zijn in de Woolsocks app meer dan 35.000 winkels waar klanten cashback kunnen krijgen. Het geld dat verdiend wordt kan je direct laten uitkeren op je bankrekening, of laten groeien in je Savings Sock. Ook kan je je succes delen met goede doelen in Donations.

Woolsocks is opgericht door twee van de DEGIRO founders. Daarom noemen we onszelf een app met ervaring. Woolsocks won in 2022 een award voor 1 van de beste innovatieve ideëen in Spanje.

Belangrijkste functionaliteiten:
OVERZICHT

Alle rekeningen die verbonden zijn aan de app (dankzij de PSD2 regels), zijn te zien in één geïntegreerd overzicht. Zowel inkomen als uitgaven worden automatisch gegroepeerd en weergegeven in inzichtelijke grafieken. Zo wordt in één blik duidelijk waar je geld naartoe gaat, waardoor je slimmer om kunt gaan met je uitgaven.

BELONINGEN

Direct nadat je je rekeningen hebt gekoppeld begint het beloningen te regenen. Zowel online als instore aankopen bij specifieke winkels worden door de app geregistreerd. Cashbacks worden automatisch uitgekeerd. Dat is ongekend. Een Woolsocks gebruiker krijgt bijvoorbeeld, door bij de AH of de Lidl boodschappen te doen, standaard 0.5% van het aankoopbedrag terug. Online komt daar nog de mogelijkheid bovenop van een speciale deal met korting tot 35%. Alle beloningen komen terecht in de Saving Sock. Daar kan je het laten staan, maar ook uitkeren aan jezelf of aan een goed doel.

DONEREN

Een gebruiker bepaalt zelf wat hij doet met zijn besparingen. Een optie is om het geld direct en automatisch te doneren aan een goed doel. Tot 5 verschillende doelen kunnen tegelijk worden gesteund in de app en je kan zelf bepalen hoeveel je elk doel geeft.

SPAREN

We bieden onze klanten een spaarrekening zodat ze gemakkelijker hun spaardoelen kunnen bereiken. De rekening heeft een eigen IBAN, waardoor er geld verzonden en ontvangen kan worden. De spaargelden kunnen extra hard groeien, omdat we elk jaar een bonus toekennen als de gebruiker alle besparingen en beloningen op deze rekening laat binnenkomen. Bovendien kun je er Cashback mee sparen en bonuspercentages verdienen. Elk jaar ontvang je een bonus van 3% over alle Cashback die je in jouw Savings Sock hebt. Als je geld van jouw gekoppelde bankrekening naar jouw Savings Sock overmaakt, ontvang je een bonus van 0,1% per jaar.

SLIMMER UITGEVEN

Soms heb je geen idee meer waar al je geld naar toe gaat. Zo zitten er allerlei abonnementen die je al lang vergeten was, in je bankoverzichten verstopt. In de Woolsocks app kan je die beeindigen met één klik, gratis en voor niets.

USER STORY

Barry woont in Hilversum en is 30 jaar. Hij is de vader van een jong gezin, en de kosten van zo’n gezin lopen flink op. Hoewel hij best veel verdient heeft hij het gevoel dat dat geld er even makkelijk weer uitvliegt. En omdat hij een drukke baan heeft en ook tijd met zijn kinderen en vrouw wil doorbrengen heeft hij geen tijd om daar eens goed naar te kijken. Het eerste abonnement dat eruit kan is dat van de gym, daar komt hij sinds de geboorte van zijn tweede toch al nooit meer. Hop dat scheelt E350,- per jaar, in één klik. Dat gaat lekker. Dan ziet hij nog dat Disney abonnement. Daar hebben ze toch al uitgekeken. Weer een tientje per maand. Op zijn wekelijkse boodschappen krijgt hij een automatische cashback, dat zijn heel veel kleine beetjes. En als hij zijn grote aankopen ook nog eens met cashback doet, gaat het bedrag in zijn sok al snel naar de drie nullen. En dat voor een gratis app!

In de komende maanden lanceren we nieuwe features zoals bijvoorbeeld beleggen, waardoor je je besparingen nog harder kunt laten groeien. Alles om gewone mensen de controle over hun geld terug te geven.

Vergoeding: 10 EUR CPA
*Het wordt als een verkoop beschouwd wanneer de gebruiker een account opent (gratis) en de bankrekening verbindt via de PSD2-licentie. Registratie is snel eenvoudig en duurt 2 minuten.
Let op: Gebruikersleads die hun account koppelen aan een bestaande IBAN in de Woolsocks DB worden geannuleerd.

Validatie in het systeem: NET30

Toegestane kanalen: Display, vergelijker, e-mail, Content, sms, cashback

Back
We offer exclusive partnerships and premium commissions